.hu domain név több évre történő meghosszabbítás megrendelésének menete

Az eddig megszokott 1 éves meghosszabbítási periódus 1-5 évre változik, avagy a domain tulajdonosa eldöntheti, hogy akár 5 évre meghosszabbítja a .HU domain név használatát.

Mivel a meghosszabbítás a Nyilvántartó (HUNIC) rendszerében rögzítésre és kijelzésre kerül, biztonságosabbá válik a domain kezelése, és nem veszhet el hosszabbítási periódus akkor sem, ha a domain átregisztrálására kerül sor.

Fontos változás, hogy az akár több évnyi megújítást abban az esetben is elvégezheti, ha a domain név még nem áll lejárat előtt.

A megrendelés lépései a következőek:

1, Kérjük lépjen be az Ügyféloldalára az admin.forpsi.hu oldalon, majd kattintson a baloldali Domain menüpontra. A megjelenő lapon lévő domain listában kattintson a domain nevére.


2, A megjelenő oldalon kérjük kattintson a [Domain név meghosszabbítás] linkre.


3, A megjelenő lapon kitudja választani hány évre szeretné a .hu domain nevét meghosszabbítani. Amennyiben aktív kiegészítő szolgáltatással rendelkezik, a rendszer ezeket is a domain név új lejáratához igazítva fogja kiszámlázni. Amennyiben nem szeretné meghosszabbítani a kiegészítőt van lehetőség az adott szolgáltatás törlésére. Ebben az esetben a kiegészítő a fizetett periódus végéig marad aktív. Illetve ugyanezen az oldalon tud a meghosszabbítással együtt kiegészítő szolgáltatásokat rendelni a domain nevéhez. A kiválasztás után kérjük kattintson az oldal alján lévő Megrendelés folytatása gombra.4, Az utolsó lépésnél pedig ki tudja választani a Fizetési módot, majd ezután kérjük kattintson a Fizetés gombra.


Ha már van kiállított számlája abban az esetben a következő módon tudja módosítani a megrendelését 

Megjegyzés: A képeken szereplő árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árlistát ide kattintva tekintheti meg.


Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.