Üzenet megjelölése spam-ként, tévesen megjelölt üzenet visszaállítása

webmail.forpsi.com felületen könnyedén megjelölhető egy üzenet spam-ként, amelyről feltételezhető, hogy az, de korábban még nem volt megjelölve. Illetve visszaállíthatók azok a levelek (ha még nem kerültek véglegesen törlésre), amelyek korábban már spam-ként lettek megjelölve vagy át lettek mozgatva a SPAM mappába. 


Spam jelentése 
1. módszer: Jobb kattintás az üzenet sorára, majd az almenüből az Üzenetek megjelölése spam-ként lehetőség kiválasztása.

2. módszer : Az üzenet megnyitását követően a felső sávban az Üzenetek megjelölése spam-ként gombra kattintással. 
  
Az email áthelyezésre kerül a Spam mappába és a spam jelentés automatikusan elküldésre kerül a Cloudmark fingerprint adatbázisába. Ezen jelentések alapján a hasonló levelek már spamként lesznek értékelve. 
  
A tévesen spam-ként megjelölt levelek jelentése hasonlóképpen történik a Üzenetek megjelölése nem spam-ként lehetőség kiválasztásával. A jelentést ismét elküldésre kerül a Cloudmark-nak, ahol kiértékelik, és ha a szükséges feltételek teljesülnek, a hasonló e-maileket már nem jelölik meg spamként. Megjegyzés: Ha már letöltötte az e-mailt levelezőjébe, küldje le nekünk az email forráskódját hiteles kérésben a support.forpsi.hu oldalon keresztül és mi jelentjük. Ha egy tévesen jelentett levélről van szó és nem tudja megszerezni annak forráskódját, kérjük, küldjön információt a küldőről, címzettről, küldés dátumáról és idejéről. Bizonyos esetekben ez is elegendő számunkra.