Mit tartalmaz a Classic VPS?

Hogyan tudom megrendelni Classic VPS szolgáltatást?
A megrendelést a www.forpsi.hu oldalon belépve az ügyfélfiókban lehet elvégezni.
 
Mit tartalmaz?
A rendelés során kiválasztott paraméterek alapján létrehozunk egy virtuális szervert a Ktiš-i adatközpontunkban.
Négy különböző (S, M, L, XL) konfiguráció választható Windows vagy Linux operációs rendszerrel, beleértve 8 univerzális sablont - Windows Server 2012, 2016 és 2019, CentOS 7, Alma Linux 8, Ubuntu 20 és Debian 11 operációs rendszert. Emellett helyreállítási konzol és Plesk licenc is rendelkezésre áll.
Az egyes változatok részletes paraméterei megtalálhatók a weboldalunkon a szolgáltatások leírásában. A CPU teljesítménye a Classic VPS esetében nem garantált.
 
Hogyan történik a szolgáltatás számlázása ?
A szolgáltatás számlázási periódusa 30 nap (naptári nap). 18 nappal a szolgáltatás lejárta előtt automatikusan kiállítunk egy díjbekérő számlát, és elküldjük számlázási kapcsolattartó e-mail címére.
 
Mikor kerül lekapcsolásra a szerver?
A szerver a lejárat napján lesz leállítva, kivéve, ha - a kiküldött díjbekérő alapján - a megfelelő összeg jóváírásra kerül a rendszerünkben. Ha nem kapja meg a végleges számlát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a befizetés ellenőrzéséhez, az esetleges feldolgozási hibák elkerülése érdekében.
 
Megváltoztathatom a típust, ha az erőforrások nem elegendőek?
Igen, a szolgáltatás frissítése, módosítása lehetséges. Igény esetén nyújtson be egy hibajegyet az ügyfélszolgálatunknak.