Mit tartalmaz a Classic VPS?

Hogyan tudom megrendelni Classic VPS szolgáltatást?
A megrendelést a www.forpsi.hu oldalon belépve az ügyfélfiókban lehet elvégezni.
 
Mit tartalmaz?
A rendelés során kiválasztott paraméterek alapján létrehozunk egy virtuális szervert a Ktiš-i adatközpontunkban.
Négy különböző (S, M, L, XL) konfiguráció választható Windows vagy Linux operációs rendszerrel, beleértve öt univerzális sablont - Windows Server 2012 és 2016, CentOS 7, Ubuntu 18 és Debian 9 operációs rendszert. Emellett helyreállítási konzol és Plesk licenc is rendelkezésre áll.
Az egyes változatok részletes paraméterei megtalálhatók a weboldalunkon a szolgáltatások leírásában. A CPU teljesítménye a Classic VPS esetében nem garantált.
 
Hogyan történik a szolgáltatás számlázása ?
A szolgáltatás számlázási periódusa 30 nap (naptári nap). 18 nappal a szolgáltatás lejárta előtt automatikusan kiállítunk egy díjbekérő számlát, és elküldjük számlázási kapcsolattartó e-mail címére.
 
Mikor kerül lekapcsolásra a szerver?
A szerver a lejárat napján lesz leállítva, kivéve, ha - a kiküldött díjbekérő alapján - a megfelelő összeg jóváírásra kerül a rendszerünkben. Ha nem kapja meg a végleges számlát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a befizetés ellenőrzéséhez, az esetleges feldolgozási hibák elkerülése érdekében.
 
Megváltoztathatom a típust, ha az erőforrások nem elegendőek?
Igen, a szolgáltatás frissítése, módosítása lehetséges. Igény esetén nyújtson be egy hibajegyet az ügyfélszolgálatunknak.