Milyen adatokat kell megadnom ha szeretném átirányítani ill. átirányíttatni domain nevem?

A már Forpsi-s szerveren (ns.forpsi.net) levő domain nevek esetében az átirányítás az adminisztrációs felületen elvégezhető, ellenkező esetben a módosítást csak a support.forpsi.hu oldalon a bejelentkezve a Hiteles kérés  Benyújtása menüpontból küldött e-mail alapján tudjuk elvégezni. Meg kell adnia az új IP címet, illetve hogy mely rekordokat szeretné átirányíttatni (A vagy MX, CNAME, stb.). Az MX rekord módosításához először a prioritást (10 vagy 20 stb.) majd szóköz, és a host név formában kell megadni.
Természetesen szükség esetén a névszerverek módosítása, átállás Forpsi-s névszerverekre az adminisztrációs felületen önállóan is elvégezhető. További kérdés esetén lépjenek kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Új domain és webtárhely együttes rendelésekor a dns rekordokat rendszerünk általában automatikusan beállítja. Ha a domain nem nálunk került megrendelésre, a tárhely IP címe a domain átirányításához az ügyfélfiókban a webtárhely részleteinél megtalálható vagy az ügyfélszolgálaton kérhető.

Lásd még: 
DNS