Hogyan tudom módosítani a domain név meghosszabbításának megrendelését?

Meghosszabbítás megrendelésének módosítása

Módosítani szeretné az automatikusan kiküldött díjbekérő számlán szereplő adatokat?

Néhány domain végződés esetében a domain név meghosszabbításához automatikusan kiállítjuk a számlákat az utoljára leadott rendelés alapján.
Például, ha Ön módosítani szeretné a meghosszabbítás periódusát (több vagy kevesebb évre), e-mail szolgáltatást vagy egyéb kiegészítő szolgáltatást szeretne rendelni, esetleg eltávolítani, akkor Önnek először törölnie kell a már meglévő megrendelést.

1. Jelentkezzen be a bejelentkezési adataival (Felhasználónév és Jelszó) az admin.forpsi.hu weboldalon abba az Ügyfélfiókba, ahol a domain név található. A baloldalon található Szolgáltatás kezelés menüben kattintson a Domainek menüpontra, majd válassza ki és kattintson rá a domain névre. Ezután megnyílik a Domain részletek oldal, amelyen a lejárati dátum mellett található a "Domain meghosszabbítás megrendelés törlése" link.

 
2. Második lépésnél rendelje meg újra a meghosszabbítást - a "Domain név meghosszabbítás" link meg fog jelenni (ott, ahol korábban törlés linkje volt). A megrendelő lapon ki tudja választani a meghosszabbítás éveinek számát, hozzáadhat vagy lemondhat (megszüntethet) kiegészítő szolgáltatásokat, vagy beállíthatja az értesítést a jövőbeni meghosszabbításokhoz. Az új rendelés leadása után egyből ki is tudja fizetni azt a fizetési oldalon.