ÚJ egy- és kétszintű megerősítésen alapuló FAKTOROS .HU DOMAIN regisztráció

Tisztelt Ügyfeleink, Megrendelőink!
 
Örömmel hívjuk fel a figyelmüket cégünk új, egy- és kétszintű megerősítésen alapuló, faktoros .hu domain regisztrációs lehetőségére.
Az új regisztrációs típus legfőbb előnye a biztonság és a gyorsaság mellett, hogy az esetleges későbbi adatmódosítások, használó váltás, szolgáltató váltás nyomtatványkitöltés és dokumentum küldés mellőzésével pusztán elektronikus úton, az Önök által megadott „faktor adatok” (e-mail fiók és telefonszám) használatával valósul meg.
A megerősítő eljárás során egy ideiglenes URL kerül kiküldésre a megadott faktor e-mail címre, ahol láthatóak a módosítási igényre vonatkozó adatok, valamint a vonatkozó szabályzatok, nyilatkozatok. Az elfogadást követően a 2 faktoros típusnál az Ön választásától függően SMS-ben, vagy hangbemondással kérheti a 6 számjegyű kódot a megerősítéshez.
Faktor adatok módosítására biztosítunk lehetőséget, erre vonatkozó igényüket a forpsi adminisztrációs felületéről bejelentkezve küldött hiteles kérés útján tudjuk fogadni és feldolgozni.

 A cégünknél rendelt faktoros (megerősítő eljárás alapú) domain regisztrációk során a regisztráció alkalmával a megerősítő eljárást nem indítjuk el – megkönnyítve és gyorsítva így a regisztráció folyamatát – mivel a megrendelés folyamán igénylőink megteszik a vonatkozó szabályzatok, nyilatkozatok elfogadását. A megerősítő eljárás csupán a későbbi adatmódosítások során válik esedékessé.

 Természetesen régi ügyfeleinkre tekintettel biztosítjuk még a régi regisztrációs lehetőséget is és emellett segítséget nyújtunk az új domain típusra való áttérési kérelmek esetén.
Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen állunk rendelkezésükre.

 
 Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
A Forpsi & Aruba Cloud csapata