Faktoros .hu domain tulajdonosának módosítása - tulajdonos váltás

A faktoros domain regisztráció megrendelése alkalmával a kapcsolattartás céljából megadott email cím vagy email cím és telefonszám kerül a rendszerbe faktor adatként, ezt az információs buborékban is jelezzük.
 
Kiemelten fontos, hogy a regisztráció során működő faktor email címet és telefonszámot adjunk meg. A domain név regisztrációját követően a későbbiekben van lehetőség a kapcsolattartó adatoktól eltérő faktor adatokat megadni.
 
Előfordul, hogy a domain név regisztrációja során megadott tulajdonos változik, tulajdonos váltás válik szükségessé, pl. domain adás-vétel vagy cégeladás, cég átalakulása.
Például lehetséges magánszemély vagy cég esetében névváltozás, Személyi igazolvány szám vagy adószám változás; esetlegesen a saját egyéni vállalkozás megszűnését követően magánszemélyként veszi át a domain nevet.
 
A support.forpsi.hu oldalon hiteles kérésben szükséges jelezni felénk a tulajdonosi adat változást és kérni annak módosítását.
A forpsi.hu Ügyfélfiókban nem lehetséges a módosítást elvégezni a változás megerősítésének szükségessége miatt.
 
A domain-használó adataiban történt változást - az adatellenőrzést követően - jelezzük a központi .hu Nyilvántartásban, és elindul a korábbi és az új faktor adatokra a megerősítő eljárás.
 
1Faktoros domain név esetében a megadott faktor email címen történik a megerősítés, 2Faktoros domain név esetében a megadott faktor email címen és telefonszámon történik a megerősítés mind a meglévő, mind az új faktorokon.

Sikeres megerősítést követően az új faktor adatok fognak szerepelni a .hu központi nyilvántartásban.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal