Faktoros .hu domain - faktor adat módosítás

A faktoros domain regisztráció megrendelése alkalmával a kapcsolattartás céljából megadott e-mail cím vagy -email cím és telefonszám kerül a rendszerbe faktor adatként, ezt az információs buborékban is jelezzük.
 
Kiemelten fontos, hogy a regisztráció során működő faktor e-mail címet és telefonszámot adjunk meg. Előfordul, hogy ezen adatok valamely okból történő megváltoztatása szükséges.
Faktor adat módosítás kapcsán Delegált domain név esetében a support.forpsi.hu oldalon hiteles kérésben szükséges jelezni felénk és kérni a faktor adatok módosítását.
A forpsi.hu Ügyfélfiókban nem lehetséges a módosítást elvégezni a szükséges változás megerősítése miatt.
1Faktoros domain név esetében a faktor e-mail cím módosítást, 2Faktoros domain név esetében a faktor e-mail cím és faktor telefonszám módosítást szükséges megerősíteni a régi és az új faktorokon keresztül.
A módosítási folyamat indításának menetéről tájékoztatást küldünk Hiteles kérésben (e-mailben).
 
Adatellenőrzést követően jelezzük a központi .hu Nyilvántartásban a változást, és elindul a korábbi és az új faktor adatokra a megerősítő eljárás.
 
1Faktoros domain név esetében a megadott faktor e-mail címen történik a megerősítés, 2Faktoros domain név esetében a megadott faktor e-mail címen és telefonszámon történik a megerősítés mind a meglévő, mind az új faktorokon.

Sikeres megerősítést követően az új faktor adatok fognak szerepelni a .hu központi nyilvántartásban.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.