Gyakran Ismételt Kérdések


Ez akkor fordulhat elő, hogy ha az oldal nincs online állapotban és előnézetből szeretnénk üzenetet küldeni.
Kérjük ellenőrizze a használni kívánt fájl típusát (.ico kell legyen) és méretét, illetve hogy a Közzététel gombbal publikálva lett -e a változtatás.
Az utánvét nem kiválasztható a fizetési módok közül.
Nem, a .hu domain név esetében, csak Delegált állapotban van lehetőség a Site Builder szolgáltatás megrendelésre.
A Site Builder szolgáltatás Hírlevélküldő alkalmazást nem tartalmaz. Lehetőség van a feliratkozás megkönnyítéséhez widget elhelyezésére, amellyel az oldal látogatói el tudják külden az e-mail címüket.
Javasoljuk, hogy galériánként legfeljebb 75 db kis méretű képet (~10 Kbyte / kép) vagy 20 nagy méretű képet (~9 Mbyte / kép) töltsön fel. Így biztosíthatja, hogy a galéria a várt módon működjön, és maga az oldal ne legyen túlterhelve és ne lassuljon le.
Kérjük, kattintson a felső sávban az Oldalak és Mappák menüpontra. A megjelenő ablakban a módosítani kívánt Menüpont -ot nyissa meg szerkesztésre (Oldalbeállítások szerkesztése opció). Ezután a "Cím a Navigációs Sávban" és "Oldal URL" mezőkben adjon meg ékezet nélküli nevet és mentse el. Ha ez megtörtént, kérjük nyissa meg újra a menüpontot szerkesztésre. A "Cím a Navigációs Sávban" mezőben ekkor már meg tudja adni az ékezetes menüpont nevet, az "Oldal URL" mezőben pedig az ékezet nélküli nevét. A módosítás mentése és az oldal Közzététele után az éles oldalon is látható lesz a módosítás.