A szolgáltatás bemutatása

A Site Builder ideális megoldás online projektjéhez akkor is, ha nem rendelkezik műszaki ismeretekkel. A Site Builder olyan fejlett funkciókkal bíró szerkesztővel rendelkezik, amellyel könnyedén létrehozható saját blog vagy webhely. A Site Builder SHOP változatával egyszerűen felépíthető egy online áruház.
Minden Site Builder weboldal DV SSL tanúsítvánnyal van ellátva. A szolgáltatás maga NEM tartalmazza a domain nevet vagy e-mail szolgáltatást. Ezek külön díj ellenében rendelhetők meg.

A szolgáltatás következő három típusát kínáljuk:

PRÓBAVERZIÓ
Minden ügyfélnek lehetősége van megismerkedni a szolgáltatással mielőtt fizetne érte. A PRÓBAVERZIÓ keretein belül maximálisan 3 weboldalra van korlátozva a létrehozható oldalak száma. Ha eléri ezt a limitet és további oldalakat hozna létre, akkor meg kell rendelni valamelyik fizetős változatot. A PRÓBAVERZIÓ 30 napra szól. Ezen időszak alatt bármikor át lehet váltani valamelyik fizetős változatra.

A PRÓBAVERZIÓ funkcióiban a WEB változattal egyezik meg. 
További részletek: https://www.forpsi.hu/site-builder/site-builder-probaverzio/

WEB
Ez a változat lehetővé teszi, hogy webhelyét a semmiből, technikai ismeretek nélkül hozhassa létre. A változat NEM tartalmazza az e-commerce modult online áruház létrehozásához. 
További részletek: https://www.forpsi.hu/site-builder/site-builder-web/

SHOP
Ez a változat ugyanazon funkciókat tartalmazza, mint a WEB változat, de azokon felül tartalmazza a e-commerce modult is. 

Amennyiben további domain neveket szeretne az oldalára irányítani, akkor a Redirect szolgáltatásunk megrendelésével tudja azt megtenni. A Redirect szolgáltatásról és a rendelés menetéről itt tud bővebben olvasni.