Domain Redirect

A Redirect szolgáltatás
A Domain Redirect egy kiegészítő szolgáltatás a domain névhez. Ez a szolgáltatás a domain konkrét URL-re történő átirányítására használható azon domain nevekhez amelyekhez nem tartozik külön webtárhely. Csak azokat a domain neveket tudjuk irányítani amelyek a mi DNS szervereinket használják. 

SEO
Szolgáltatásunk 301-es átirányítást használ, amely egy állandó átirányítás.
A Redirect használatával befolyásolhatja a keresőmotorokban elért helyezését - segíti a felhasználók és a keresőmotorok átirányítást a meglévő weboldalára.

Hogyan rendelhető meg a Redirect?
Lehetőség van megrendelni a Redirect szolgáltatást új domain név regisztrációval és korábban bejegyzett domain nevekhez is.

Új domain név regisztráció megrendelésekor a negyedik "DNS kiválasztása" részben válassza a "Redirect - FORPSI DNS" lehetőséget. Majd írja be a mezőbe az URL-címet, a megfelelő formában. A domain átirányításra kerül az URL-címre a regisztráció befejezése után.


A domain név regisztrációja (.hu domain esetében Delegálása) és a Redirect szolgáltatás aktiválása után annak szerkesztése megtalálható az ügyfélfiókban a domain névre kattintás után a Redirect fülön. Módosíthatja az URL címet az "URL módosítás" gombra kattintva vagy ki- és bekapcsolhatja az átirányítást. A módosítások azonnal érvénybe lépnek. Látható a szolgáltatás érvényességének dátuma is.

Korábban bejegyzett domain nevekhez ugyanitt lehet megrendelni a Redirect szolgáltatást.

Ha szeretné megrendelni a Redirect szolgáltatást mint kiegészítő szolgáltatás, két lehetőség közül választhat. Mindkét lehetőséget megtalálja ügyfélfiókjában:

1. Redirect kiegészítő szolgáltatás megrendelése domain hosszabbítással együtt
A Redirect díja a domain hosszabbítás díjával együtt kerül kiszámlázásra a következő időszakra.

2. Redirect kiegészítő szolgáltatás megrendelése külön
A Redirect szolgáltatást megvásárolhatja az aktuális dátumtól a domain név lejáratáig terjedő időszakra. Ebben az esetben a domain név nem kerül meghosszabbításra.


 Megjegyzés: Az aktuális árlistát ide kattintva tekintheti meg.