Címkék használata

A címkék használatával könnyedén tudja kategóriákba rendezni üzeneteit. A címke használata esetén nem számít, hogy az üzenetek milyen mappában találhatóak.

Új címke létrehozása
Kattintson a bal oldali menüben a Címkék feliratra. Ezt követően kattintson a [+] ikonra az almenüben. Adja meg a címke nevét és színét.
A megnyitott üzenet eszköztárában, a Címkék ikonra kattintva is létre tud hozni új címkéket. Válassza ki a lenyíló menüből az Új címke opciót.

Címke hozzárendelése üzenethez
Válassza ki az üzenetet a listából, majd az eszköztárban kattintson a Címkék ikonra. Válassza ki a kívánt címkét a listából a címke üzenethez rendeléséhez.
Hasonló módon, egyesével is tud címkét üzenethez rendelni, azok olvasása közben.

Címke eltávolítása üzenetből
Nyissa meg az üzenetet amelyről el szeretné távolítani a címkét. Az üzenet fejlécében kattintson a címke neve előtt X-re a törléshez.
A címkék tömeges eltávolításához egyszerűen csak törölje a címkét.

Üzenetek megjelenítése
Válassza ki a Címkék opciót a bal oldali menüben és kattintson a kívánt címkére, hogy megjelenítse az összes üzenetet amihez az adott címke hozzá lett rendelve.

Címke módosítása vagy törlése
A Címkék almenüben vigye az egeret a kívánt címke felé. A megjelenő menüben tudja módosítani a címke nevét vagy törölni azt.