Belépés 

Az új webes felületre való bejelentkezés címe https://webmail.forpsi.com. Ha saját domain nevét használja, akkor biztonságos protokollt (https://webmail.domainnev.hu) is használnia kell és a böngészőben el kell fogadnia egy tanúsítványkivételt, mivel a tanúsítványt a forpsi.com domainhez adták ki. A bejelentkezési oldalon a bejelentkezési adatok megadása mellett kiválaszthatja a kezelőfelület nyelvét és a webmail verzióját is. A „Domain fiókjainak kezelése” gomb gyors hozzáférést biztosít a domain névhez tartozó e-mail fiókok adminisztrációjához, ahol a postmaster@ fiókjával tud belépni. 

Ha nem akarja megadni a belépési adatait minden alkalommal, amikor belép az oldalra, jelölje be az „Emlékezzen rám” opciót. A jövőbeni oldal megtekintések során automatikusan beléptetésre kerül a fiókjába, anélkül hogy meg kellene adnia a bejelentkezési adatait. Javasoljuk, hogy ne használja ezt a lehetőséget nyilvános számítógépeken vagy olyan számítógépeken, ahol több felhasználó használ egyetlen felhasználói fiókot. Az automatikus bejelentkezéshez a felület aktiválásakor beállított nyelvet kell használni. Ha el akarja kezdeni az automatikus bejelentkezést egy nyelven, akkor először ki kell jelentkeznie a fiókjából.

Kilépés

A kilépéshez kérjük kattintson a felület jobb felső sarkában található fióknév gombra és válassza a Kilépés lehetőséget a listából. Automatikus kilépés 

Az alapértelmezett e-mail fiók konfigurációban 2 óra inaktivitás utáni automatikus kiléptetés van beállítva. Ezt a Beállítások > Általános > Automatikus kilépés résznél módosíthatja. 

Jelszó  

A webmail felületre történő bejelentkezéskor megjelenhet a jelszóváltoztatási űrlap. Ez akkor fordul elő, ha gyenge jelszó van beállítva az e-mail fiókhoz. A jelszómódosítási kérelem jelenleg 30 bejelentkezésre van beállítva. 


Figyelem: egy könnyen kitalálható jelszó (az ilyen jelszavakkal rendelkező e-mail fiókokkal a spammerek gyakran visszaélnek) általában a fiók neve, a domain, a számsor (1234 ....) stb. alkotja. Ilyen az esetekben nem lehet kihagyni a jelszó megváltoztatását.