Bejövő üzenetek továbbítása

Az Üzenet továbbítás beállításához (a webmail.forpsi.com felületen) kattintson a Beállítások menüpontra a fenti menüben.
A bal oldali menüben, a Fiók szekcióban válassza ki a Továbbítás és automatikus válasz opciót.
Kérem adjon meg egy érvényes e-mail címet (több címet is meg tud adni, vesszővel elválasztva).
Amennyiben szeretné, hogy a továbbított üzenetek itt megmaradjanak a bejövő mappában, jelölje ki a A továbbított üzenetek másolatának megtartása a bejövő mappában opciót.
  • Amennyiben ez az opció be van kapcsolva, az e-mail fiók meg tud telni egy idő után. Az e-mailek csak akkor kerülnek kézbesítésre, ha van még hely a fiókban. Amennyiben szeretné menteni az üzenetek másolatát, ne felejtse el időnként törölni a felesleges leveleket.
Amennyiben a továbbításra kijelölt email szerver biztonsági ellenőrzéseket folytat az eredeti küldővel szemben, hagyja az Envelope-Sender változtatás opciót kijelölve. Az ilyen címzettek, többek között a gmail.com, indamail.hu, freemail.hu, citromail.hu, gmail.hu …

Amennyiben a saját szervereinken belülre továbbítja az üzeneteket, nem szükséges az opciót kijelölni.

A MENTÉS gombra kattintva tudja elmenteni a változtatásokat.


Megjegyzés: Amennyiben a továbbításra kijelölt cím egy Gmail-es e-mail cím, és arról a címről küld egy teszt üzenetet, az az üzenet nem fog megjelenni a Gmail-es fiókjának bejövő mappájában (hurok jelenség).