Hogyan tudok további új e-mail címeket létrehozni?

A szolgáltatás használatba vételét követően bármikor újabb e-mail címeket adhat hozzá családtagjai, kollégái vagy webes funkciói számára (pl. info@ vagy support@ e-mail címek).
 
Az e-mail fiók létrehozásához kérjük nyissa meg a böngészőben a https://webmail.forpsi.com oldalt.
 
A megjelenő oldalon kérjük, válassza ki a Domain fiókjainak kezelése menüpontot, majd adja meg az e-mail cím mezőben a postmaster@ után a domain nevét és a jelszó mezőben a fiókhoz kapott jelszavát illetve válassza ki a Smart verziót.
 
 
A sikeres belépés után a webmail felületen automatikusan az Admin menüpont fog megjelenni, ahol az e-mail fiókokkal kapcsolatos műveleteket tudja elvégezni. Az e-mail fiók létrehozáshoz kérem kattintson a bal felső sarokban lévő + E-MAIL FIÓK kék gombra.
 
 
Ezután a képen látható ablakban szükséges a következő mezőket kitölteni:
  • E-mail cím - az új e-mail cím.
  • Fiók név - ezek az információk csak a postafiók adminisztrációjában jelennek meg, és további információkat tartalmaznak a fiókjáról. Nincs kapcsolat az e-mail címe előtt az e-mail kliensekben szereplő üzenetek címzettjeivel megjelenített névvel.
  • Jelszó - írjon be egy jelszót, majd ismételje meg még egyszer, hogy meggyőződjön róla, hogy helyesen írta-e.
    Egy ellenőrzés teszteli a jelszó hosszúságát és erősségét. Ennek az ellenőrzésnek az eredménye a jelszó mező jobb oldalán jelenik meg.
  • Sablon alkalmazása - Ha már létrehozott SPAM beállításokkal Sablont itt választhatja ki és állíthatja be a fiókjához.
A Fiók létrehozását a MENTÉS gombra kattintva fejezheti be.