Ügyfélfiók - regisztráció, bejelentkezés, visszaállítás és törlés

Az ügyfélfiók egy olyan fiók, ahol az összes megrendelt szolgáltatás kezelése van: domainek, webhosting, adatbázisok és egyéb kiegészítő szolgáltatások vagy szerverhosting szolgáltatás. A fiók kezelésére szolgáló felület a https://admin.forpsi.hu/ címen érhető el.
 


Új ügyfélfiók létrehozása – regisztráció
 
A www.forpsi.hu weboldalunkon a jobb felső sarokban találja a Bejelentkezés gombot. A gombra kattintva megjelenik egy menü, ahol megtalálja a Regisztráció linket.
 
 
A Regisztráció linkre kattintás után az oldalunk átirányítja a regisztrációs űrlapra, amelyet ki kell töltenie.
 
 
A regisztrációs űrlap kitöltése és mentése után egy e-mailt fog kapni, amiben a JELSZÓBEÁLLÍTÁS gombra kattintva tudja a jelszót beállítani.
 
 
 
Hogyan tároljuk az ügyfélfiókok jelszavát?


Az ügyfélfiókok jelszavait csak ujjlenyomat formátumban tároljuk, amelyet a PBKDF2 hash függvény segítségével kerül létrehozásra (HMACSHA1, 10 000 iteráció). Ennek eredményeként lehetetlen, hogy bárki dekódolja az Ön jelszavát az ujjlenyomatból. Bejelentkezéskor a jelszavának ujjlenyomatát összehasonlítja az ügyfélfiókjában tárolt ujjlenyomattal. Ezért, ha elfelejtette jelszavát, azt nem lehet elküldeni Önnek, és az ügyfélszolgálat sem tudja megnézni. Az adminisztrációban úgynevezett jelszó-visszaállítással új jelszót kell beállítani. Az új jelszó beállítására szolgáló linket ezután elküldi az ügyfélfiókjához kapcsolódó e-mail címre. Kérjük, nagyon figyeljen a biztonságos jelszó kiválasztásakor.
 
 
Bejelentkezés az ügyfélfiókba
 
1. A www.forpsi.hu weboldalon megtalálja az Ügyfél adminisztráció gombot a  felső sávban vagy a https://admin.forpsi.hu/ címen.
 
 
2. A fenti e-mailben megadott felhasználónévvel és a megadott jelszóval tud belépni.
 
 
Elfelejtett bejelentkezés vagy jelszó visszaállítása
 
Ha elfelejtette bejelentkezési nevét vagy jelszavát, kérjük, tegye a következőket:


A www.forpsi.hu weboldal jobb felső sarkában kattintson a Bejelentkezés gombra, majd az Elfelejtette jelszavát? linkre.
 
 
Töltse ki az űrlapon a Felhasználó név vagy E-mail cím mezőt.
 
 
Ezután kap egy e-mailt a bejelentkezési nevével és egy linkkel a jelszó visszaállításához.
 
MEGJEGYZÉS - a hivatkozás biztonsági okokból csak 15 percig érvényes.
 
 
 
 

Üres fiók törlése

Abban az esetben, ha szeretné kérni a fiókja törlését és a fiók nem tartalmaz szolgáltatásokat a fiók törlését a https://support.forpsi.hu oldalon belépve tudja kérni Hiteles kérésben.

A hiteles kérés beküldés menetét itt tekintheti meg.