VÁLTOZÁS AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKBEN 2014.01.01-től

A változás 2014.01.01-től lesz érvényben, és a 2014.01.01 utáni megrendelésekre vonatkozik. Azon ügyfeleinknek, akik .hu domain név regisztrációt rendelnek cégünknél, és a regisztráció díját befizetik, ám nem bocsájtják rendelkezésünkre a regisztráció indításához szükséges igazoló dokumentumokat (első értesítésünket a befizetést követően küldjük), 30 nap elteltével - amennyiben továbbra sem érkeznek meg a kért dokumentumok - felfüggesztjük a domian név regisztrációs folyamatot 5 hónap időtartamra, erről természetesen email-ben küldünk újabb értesítést.

  • Ha a felfüggesztés ideje alatt megérkeznek cégünkhöz hiánytalanul a regisztráció indításához szükséges dokumentumok, akkor a regisztrációt folytatjuk.
  • Ha a felfüggesztés ideje alatt a megrendelőtől hivatalos formában (bejelentkezve hibajegy benyújtásával) kérelem érkezik a regisztrációs igény törlésére vagy az összeg visszautalására vonatkozóan, akkor ezen kérésnek eleget teszünk.
  • Ha semmilyen visszajelzés, valamint a regisztráció indításához szükséges dokumentumok sem érkeznek meg, úgy a regisztrációs eljárást megszüntetjük. A megrendelő által a regisztrációs díjként megfizetett összeget nem vagyunk kötelesek visszatéríteni, az az adminisztrációs feladatok ellátására tekintettel megbízási díj jogcímén cégünket illeti meg.