VÁLTOZÁS A NEMZETKÖZI DOMAIN NEVEK ADMINISZTRÁLÁSÁBAN

KÉRJÜK DOMAIN NEVE MŰKÖDÉSE ÉRDEKÉBEN OLVASSA EL ALÁBBI TÁJÉKOZTATÁSUNKAT!

VÁLTOZÁS A NEMZETKÖZI DOMAIN NEVEK ADMINISZTRÁCIÓJÁBAN

2014. január 1-től számos változás lép érvénybe a nemzetközi domain nevek (gTLD - .com, .net, .org, .biz, .info és .name) adminisztrációjában. A változás érinti a regisztráció, tulajdonos váltás, adatmódosítás, domain név hosszabbítás folyamatát, vagyis mindenkit, aki rendelkezik, vagy rendelkezni fog nemzetközi domain névvel.
Az eddig megszokott ügymenettől eltérően a központi regisztrátor azaz Tucows/OpenSRS a jövőben úgynevezett megerősítő e-mailt küld (jelen pillanatban ez angol nyelvű), amelyben a megadott linkre kattintva szükséges elvégezni az adatok ellenőrzését, valamint jóváhagyását 15 napos határidővel. Kérjük, legyen kedves az Ön által megadott email cím ellenőrzésére nagy figyelmet fordítani, mert ha bármilyen okból kifolyólag (pl.: nem működő, vagy nem létező email cím) nem érkezik meg a megerősítő email Önhöz, a domain kikapcsolásra kerül.

FIGYELEM! Amennyiben az adatok jóváhagyása nem történik meg a megerősítő email-en keresztül, úgy az a SZOLGÁLTATÁS MŰKÖDŐKÉPTELENSÉGÉT EREDMÉNYEZI 15 nap után (vagyis a domain kikapcsolásra kerül).

Részletesebb információinkat tudásbázisunkban, az alábbi linken találhatja:

http://support.forpsi.hu/KB/a471/vltozsok-nemzetkzi-vgzdsek-gtld-adminisztrcijban-2014.aspx?KBSearchID=5492