Számlázási kapcsolattartó módosítás

 Ha megváltozott a lakcíme vagy akár a cégneve ezeket a változtatásokat a rendszerünkben is át kell vezetni, amelyet kétféleképpen tehet meg, a változtatni szükséges adattól függően.

 1.  A számlázási adatok módosítása egy meglévő kapcsolattartó szerkesztésével
 2.  A számlázási adatok módosítása új kapcsolattartó felvételével

Megjegyzés:

Ha a díjbekérő számlát már kiállítottuk és módosítani szeretné számlázási adatait, akkor a módosítás befejezése után új díjbekérő számlát kell kérnie ügyfélszolgálatunktól. Ezután az újonnan kiállított díjbekérő számla adatait használhatja a fizetéshez.

A számlázási adatok módosítása egy meglévő kapcsolattartó szerkesztésével 

Kérjük kövesse ezeket a lépéseket, ha csak e-mail címét, lakcímét, születési dátumát vagy mobiltelefonszámát szeretné szerkeszteni.
1. Jelentkezzen be ügyfélfiókjába a https://admin.forpsi.hu/ címen.
2. Az alábbi képnek megfelelően kattintson a "Kapcsolattartók" linkre.
3. Válassza ki a listából azt a partnert, akinek az adatait szerkeszteni szeretné. Kattintson az azonosítójára.
4. Állítsa be az új adatokat, és erősítse meg a "Beállítások mentése" gomb megnyomásával. (A változás minden olyan szolgáltatásban megjelenik, amelyhez az adott kapcsolattartó be van állítva.)
5. Ha az eredeti kapcsolattartónak díjbekérő számlát állítottunk ki (a változtatás előtt), kérje új díjbekérő kiküldését. A módosításhoz hiteles kérésre lesz szükségünk.


A számlázási adatok módosítása új kapcsolattartó felvételével

Ha a cég neve, adószáma megváltozott, vagy a számlázási kapcsolattartó teljes cseréjét szeretné elvégezni, kérjük kövesse az alábbi folyamatot:
1. Jelentkezzen be ügyfélfiókjába a https://admin.forpsi.hu/ címen.
2. Az alábbi képnek megfelelően kattintson az "Új kapcsolattartó" linkre.
3. Új kapcsolattartó rögzítéséhez töltse ki az űrlapot.
4. Ezt követően kérjük, küldje el nekünk az új kapcsolattartó azonosítóját hiteles kérésben, amelyet a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címére küldünk el. Kérjük, az üzenetben tüntesse fel, hogy mely szolgáltatásokhoz szeretné ezt az új kapcsolattartót beállítani számlázási kapcsolattartóként.

Hiteles kérés elküldésének a menetét 
ide kattintva tekintheti meg.

5. Ha az eredeti kapcsolattartónak díjbekérő számlát állítottunk ki (a változtatás előtt), azt ne fizesse ki. Várja meg, amíg elküldjük az újat. Az új díjbekérő számla az új számlázási kapcsolattartó e-mail címére kerül kiküldésre.

Megjegyzés:

Bizonyos szolgáltatások esetében az Ügyfélfiókból önállóan is megváltoztatható a számlázási kapcsolattartó: a szolgáltatás részleteinél található Számlázási kapcsolattartó melletti Kezelés linkre kattintva. A lenyíló listából válassza ki a kívánt új kapcsolattartót és kattintson a "Beállítások mentése" gombra. Az új adatokkal a díjbekérő számla kiküldését ebben az esetben is kérni kell, ha a hosszabbításhoz az már kiállításra került.