Gyorsitótár törlése Chrome böngészőben

Néha előfordulhat olyan helyzet, amikor a Chrome webböngésző nem közvetlenül a szerverről tölti be az adatokat, hanem a számítógép helyi gyorsítótárából. Normál körülmények között ez felgyorsítja az oldaltartalom betöltését. A szerveren lévő tartalom módosítása (oldalak frissítése... ) azt eredményezi, hogy a Chrome továbbra is elavult adatokat használ a gyorsítótárból.
 
A gyorsítótár törlése a következőképpen történik:
Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található "Google Chrome testreszabása és vezérlése" menüre -> válassza a "További eszközök" -> "Böngészési adatok törlése" menüpontot. Közvetlenül is használhatja a Ctrl+Shift+Del billentyűparancsot.


Az „Alapok” lapon válasszon időszakot javasoljuk a "Mindenkori" elem kiválasztását. A böngésző ideiglenes fájljainak törléséhez egyszerűen válassza ki a „A gyorsítótárban szereplő kép és fájlok” elemet.


Törölje az „Adatok törlése” gombra kattintva.
 
Megjegyzés: Ha továbbra is problémái vannak az oldal megtekintésével, használja az inkognitóablakot - kattintson a Chrome testreszabása és vezérlése menüre a böngésző jobb felső sarkában -> válassza az Új inkognitóablak lehetőséget a menüből.