Gyosítótár törlése Firefox bőngészőben

Néha előfordulhat olyan helyzet, amikor a Firefox webböngésző nem közvetlenül a szerverről tölti be az adatokat, hanem a számítógép helyi gyorsítótárából. Normál körülmények között ez felgyorsítja az oldaltartalom betöltését. A kiszolgálón lévő tartalom módosítása (oldalak frissítése... ) azt eredményezi, hogy a Firefox továbbra is elavult adatokat használ a gyorsítótárból.
 
A gyorsítótár törlése a következőképpen történik:
Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található Firefox menüre -> válassza az "Előzmények" lehetőséget a menüből -> "A legutóbbi előzmények törlése". Közvetlenül is használhatja a Ctrl+Shift+Del billentyűparancsot.
Válassza ki "törlendő időtartomány" a legjobb, ha a „Minden” elemet választja. Az ideiglenes böngészőfájlok törléséhez válassza a „Gyorsítótár” lehetőséget.

Törölje a Törlés most gombra kattintva.
 
Megjegyzés: Ha továbbra is problémái vannak az oldal megtekintésével, használja az inkognitóablakot - kattintson a böngésző jobb felső sarkában található Firefox menüre -> válassza az Új inkognitóablak lehetőséget a menüből. Használhatja a Ctrl+Shift+P billentyűkódot is.