Hogyan tudom megszüntetni a Csomag szolgáltatást?

A Csomag szolgáltatás felmondó űrlapja az adminisztrációs felületen található. Amennyiben fel szeretné mondani, kérjük lépjen be itt.

 

Az ügyféloldalon találhatja meg a felmondani kívánt csomag nevét, a Webtárhelyek menüpontban. Kattintson a csomag nevére, majd ezután egy ablakban megjelennek a szolgáltatás információi. Itt egy "szolgáltatás törlése" hivatkozást talál. Amennyiben rákattint, megjelenik a Csomag szolgáltatás felmondó űrlapja.

Ennek a variációnak választásával az egész eddig használt csomag szolgáltatás a lejárat időpontjában befejeződik.

A lejárat napján a szolgáltatás kikapcsolásra majd törlésre kerül a szervereinkről. A lejárat időpontja előtt nem fogjuk értesíteni Önt a domain meghosszabbításáról. A domain a karantén időpont után felszabadul és regisztrálható lesz mások számára.
Ennek a lehetőségnek választásával az Ön domain-jéhez tartozó web tárterület a lejárat időpontjában leállításra és törlésre kerül.

A Csomag alatt regisztrált domaint továbbra is fenntartjuk és a lejárat előtt e-mailben értesítést küldünk a domain közelgő lejáratáról, a meghosszabbítás lehetőségéről. A meghosszabbítást az ügyféloldalon a domain adminisztráción keresztül megrendelheti meg. A meghosszabbítási megrendelés alapján értesítést küldünk a választott időszakra. A meghosszabbítás a befizetés után történik meg.


A domain név törlése előtti időszakban még igényelheti külön a web tárterület és külön a domain név meghosszabbítását, mint két  külön szolgáltatást. Az eredeti csomag visszaállítása ezek után már nem lehetséges.