.hu domain név regisztráció – kapcsolattartó email cím ellenőrzés

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy 2022.07.01-től a .hu domain nevek regisztrációja során csak ellenőrzött kapcsolattartó email cím kerülhet be a központi .hu Nyilvántartó rendszerébe, így a .hu domain név regisztráció rendelésekor az eddigiektől eltérően szükséges megerősíteni a rendelés folyamán kiválasztott tulajdonosi kapcsolattartó email címét az értesítéseinkben leírt eljárást követve. Megerősítés nélkül a megrendelés nem folytatható.

A megrendelés a megerősítési folyamat kapcsán az alábbi üzenettel egészül ki:

Ezt követően a kódot tartalmazó levél érkezik:


Ezt a kódot kell megadni az ellenőrzéshez, majd a KÓD ELLENŐRZÉSE gombra kattintva az ellenőrzést követően a megrendelés folytatható.
 
 Amennyiben nem sikerült 10 percen belül a helyes kódot beírni, abban az esetben lehetséges kérni új kódot a KÓD ÚJRAKÜLDÉSE gombbal.
 
 Az igénylés során a kötelező adatok a .hu Nyilvántartásba továbbításra kerülnek, ezért fontos, hogy használatban lévő email cím szerepeljen a rendszerünkben. Ha változik a korábban megadott email cím és annak módosítása lehetséges az Ügyfélfiókban (kivéve fő kapcsolattartó), kérjük mielőbb elvégezni a cserét vagy hiteles kérésben lehetséges kérni a módosítást.
Amennyiben az email cím fő kapcsolattartónál szerepel - Ügyfélfiók email címe - és a módosítás nem engedélyezett, abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Szükség estén az e-mail ellenőrzése később az ügyfélfiókban a kapcsolattartók listájában is elvégezhető, például, ha a kapcsolattartó e-mail címet lecseréli vagy az előző megerősítés lejárt.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.