.hu domain több évre történő regisztrálásának menete

Az elmúlt években megszokott 2 éves regisztrációs időszak a nemzetközi domain végződésekhez hasonlóan 1 évre változik, továbbá az új regisztráció során 1-10 évnyi időtávok közül választhat az igénylő. Ezzel a változással rugalmasabbá és tervezhetőbbé válik a HU domain kezelhetősége, így pedig a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat (levelezés, weboldal) is kiszámíthatóbban válogathatja meg.  Az aktuális árlistánkat ide kattintva tekintheti meg.

A megrendelés lépései a következőek:

1, Kérjük lépjen be az Ügyféloldalára az admin.forpsi.hu oldalon, majd kattintson a baloldali Domain menüpontra. A megjelenő lapon kattintson az új domain regisztráció linkre.2, Kérem adja meg a kívánt domain nevet, majd kattintson a Következő menüpontra.


3, A megjelenő lapon kitudja választani hány évre szeretné a .hu domain nevet beregisztrálni. A kiválasztás után kérjük kattintson a TOVÁBB gombra.

4, A következő oldalon az elérhető kiegészítő szolgáltatások listája lesz látható, amelyek a domain név periódusával megegyező időtartamra rendelhetőek meg. A kiválasztás után kérjük kattintson a TOVÁBB gombra.


5, Ebben a lépésben megtudja adni a domain név tulajdonosát és a számlázási kapcsolattartót. A kiválasztás után kérjük kattintson a TOVÁBB gombra.


6, A kapcsolattartó kiválasztása utáni lépésben el kell fogadni a Forpsi Általános Szerződési Feltételeit, majd a RENDELÉS MEGERŐSÍTÉS és folytatás fizetéssel gombra szükséges kattintani.7, Az utolsó lépésnél pedig kitudja választani a Fizetési módot, majd ezután kérjük kattintson a Fizetés gombra.


Megjegyzés: A képeken szereplő árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árlistát ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal