Elfelejtett e-mail fiók jelszó

Ha elfelejtette valamelyik e-mail fiókja jelszavát, beállíthat egy újat a webmail.forpsi.com weboldalon, a postmaster fiókba belépve.
 
A jelszavát böngészőjéből vagy levelező programjából is lekérheti, amennyiben az ott tárolásra került vagy a program azt lehetővé teszi. Javasoljuk, próbálja ki ezt a módszert, mielőtt megváltoztatja a jelszót.
 
Amennyiben a postmaster fiókhoz sem tudja a jelszót, kétféleképpen juthat hozzá:
1. Ügyfélfiók
Lépjen be az admin.forpsi.hu címen, kattintson a tárhely vagy a domain nevére, majd az E-mail fülre. Végül a "A postmaster fiókhoz tartozó jelszó küldése." szövegre kattintva a rendszer elküldi a kívánt információkat a kapcsolattartó e-mail címre.
2. Ügyfélszolgálat
Vegye fel velünk kapcsolatot hiteles kérésben vagy chat-en és ügyintézőnk elküldi Önnek a jelszót a kapcsolattartó e-mail címére.
 
Jelszó megváltoztatása a webmailen
Lépjen be a postmaster fiókkal (vagy más admin joggal bíró e-amil fiókkal), kattintson a fiók nevére a bal felső sarokban, majd válassza az Admin gombot. 
 
A bal oldali menüben kattintson az Admin/E-mail fiókok részre, majd a kívánt e-mail cím sorára.
 
A megnyíló lapon válassza a Jelszó fület.
 
Írja be az új jelszót és erősítse meg, majd kattintson a JELSZÓ FRISSÍTÉSE gombra.
 
Megjegyzés: A jelszó megváltoztatása után a levelezőprogramokban is frissíteni kell a jelszót. A legtöbb e-mail kliensben megjelenik egy párbeszédpanel a jelszó beviteléről az új jelszó mentésének lehetőségével.