Domain kimutatás és rendezés

Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően tovább bővült az Ügyféladminisztrációs felületünk tudása. Ügyfeleink visszajelzéseinek megfelelően átláthatóbbá tettük a domain nevek kilistázását, és különböző állapot szerint váltak rendezhetővé a kényelmesebb kezelhetőség érdekében.
Az adminisztrációs felületen bejelentkezve, a bal oldali Domainek menüpontra kattintva megjelenik az összes, ezen felületen nyilvántartott domain név egy listában, a státusz, névszerverek és lejárati dátum megjelölésével:
 
A „Domain név” és a „Lejárat” elnevezésű oszlopok melletti nyílra kattintva abc szerint ill. lejárati dátum szerint növekő ill. csökkenő sorrendbe tudja rendezni a domain listát:
 domainénnév alapján abc szerint növekvő (a->z) sorrendbe rendezve
 domainénnév alapján abc szerint csökkenő (z->a) sorrendbe rendezve
 lejárati dátum szerint csökkenő sorrendbe
 lejárati dátum szerint növekő sorrendbe
 
A „Keresés” mezőben egy konkrét domain névre tud keresni:
A „Dátum” mezőben megadhatja, hogy mely idő intervallumban lejáró domain neveket kívánja kilistázni:
 
A „Domain állapot mezőben az alábbi státuszok szerint van lehetősége szűrni a domain neveket: „összes”, „új”, „lejárat előtt”, „lejárt”, „aktív”
 
A „Dátum” és „Domain állapot” egyidejű megadásával, az Ön által meghatározott időintervallumban lejáró, az Ön által kiválasztott státuszú domain nevekre tud szűrni:
(pl.: lejárt, 2020-03-19 – 2020-03-22)
vagy
 
Az „export” gombra kattintva, a teljes, vagy a keresési feltételeknek megfelelő domain listát tudja kinyerni csv (comma separated value)formátumban. A kiexportált fájl minden, a képernyőn megjelenített információt tartalmaz.
 
A domain kimutatás és rendezés mobil telefonon keresztül böngészőből is elérhető.
 
Amennyiben további kérdése lenne a témában, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.