Változások a Tucows-tól kapott megerősítésben 2016. december 1-től!

A kapcsolattartó adatok érvényesítéséhez egy üzenetet fog kapni a domain@forpsi.com e-mail címünkről a következő tárggyal:

"Important: Please validate your domain name"

Az érvényesítő e-mailben talál egy linket, nyissa meg és kattintson a "Verify information" feliratú gombra.

Ha a központi regisztrátor rendszerében lévő e-mail címet szeretné megváltoztatni, akkor a módosítást a rendszer tulajdonos váltásként tudja majd kezelni. A domain tulajdonos vagy az aktuális tulajdonos adatainak módosítási folyamatának elindítását követően, egy link kerül elküldésre e-mailben a módosítás megerősítéséhez először az új e-mail címre, ezt el kell fogadni. Mikor ez a megerősítés megtörtént, a második megerősítő e-mail kerül kiküldésre a régi e-mail címre. Mindkét megerősítést el kell végezni, ellenkező esetben a módosítás nem kerül végrehajtásra. A megerősítő linkek 7 napig érvényesek.

Újdonság, hogy ha a régi e-mail cím már nem működik, megszűnt, akkor van arra lehetőség, hogy SMS-ben küldjük ki a második megerősítő e-mailt. Mikor megtörtént mindkét megerősítés, akkor volt sikeres az adatmódosítás.

A megerősítő üzenet az alábbi képen látható, ahol az aktuális (a módosítás előtti) tulajdonos  és az új (módosítás utáni) tulajdonos adatai is megjelennek. Ha meg kívánja erősíteni a módosítást, használja az „ACCEPT“ gombot. Ha elutasítaná a módosítást, kattintson a „NOTACCEPT“ gombra.

 
Az új domain tulajdonos e-mail címéről történő megerősítést követően az alábbi kép lesz látható. Ekkor a második üzenet is elküldésre kerül az aktuális tulajdonos e-mail címére is. Amint mindkét kérés megerősítése megtörtént (email vagy SMS útján), a módosítás megtörténik és mindkét tulajdonos kap egy visszaigazoló üzenetet.