Hogyan lehet megerősíteni a gTLD domain tulajdonos váltást

A domain tulajdonos vagy az aktuális tulajdonos adatainak módosítási folyamatának elindítását követően, egy link kerül elküldésre a módosítás megerősítéséhez email-ben. Ez az üzenet mind az aktuális tulajdonos email címére (változás előtti kontakt), mind az új tulajdonos email címére (változás utáni kontakt) elküldésre kerül. Mindkét megerősítést el kell végezni, ellenkező esetben a módosítás nem kerül végrehajtásra. A megerősítő linkek 7 napig érvényesek.

A megerősítő üzenet az alábbi képen látható, ahol az aktuális (a módosítás előtti) tulajdonos  és az új (módosítás utáni) tulajdonos adatai is megjelennek. Ha meg kívánja erősíteni a módosítást, használja az „ACCEPT“ gombot. Ha elutasítaná a módosítást, kattintson a „NOTACCEPT“ gombra.

 
Az új domain tulajdonos email címéről (változás utáni kontakt) történő megerősítést követően az alábbi kép lesz látható. Ekkor a második üzenet is elküldésre kerül az aktuális tulajdonos email címére (változás előtti kontakt) is. Amint mindkét kérés megerősítése megtörtént (email vagy SMS útján), a módosítás megtörténik és mindkét tulajdonos kap egy visszaigazoló üzenetet.
 
Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal