Alkalmazás támogatás a Softaculous-ban - részletes instrukciók, webhely, közösség

Ha további támogatásra van szüksége a kínált alkalmazások egyikével kapcsolatosan, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az alkalmazás fejlesztőjével, közvetlen annak oldalán. A Támogatás linkek és az egyes alkalmazások instrukciói szintén megtalálhatók közvetlen a Softaculous-ban a szoftver áttekintésénél: 
 A legnépszerűbb telepítések áttekintése és a kapcsolódó oldalak
 


 

A WordPress egy web szoftver, amely segítségével egy szép weboldalt vagy blogot hozhat létre. Mondhatjuk, hogy a WordPress egyszerre ingyenes és megfizethetetlen. A központi szoftvert közösségi önkéntesek százai készítették, és ha több kell, további több ezer bővítmény és sablon érhető el, mellyel webhelyét szinte bármivé átalakíthatja, amit csak el lehet képzelni. Már több mint 60 millió ember választotta WordPress-t, hogy megjelenjen az interneten. Szeretnénk, ha ön is csatlakozna.

Támogatási oldal:
https://wordpress.org/

 

 

 

A Joomla egy díjnyertes tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi weboldalak és hatékony online alkalmazások felépítését. Több pozitív tulajdonoság, beleértve a könnyű használatot és bővíthetőséget, tette Joomla-t a legnépszerűbb webhely szoftverre. A legjobb az egészben, a Joomla egy nyílt forráskódú megoldás, mely szabadon hozzáférhető mindenki számára.

Támogatási oldal:
https://www.joomla.org/


 

 

 
 

A Drupal egy nyílt forrású platform és tartalomkezelő rendszer dinamikus webhelyek építéséhez, funkciók és szolgáltatások széles körét kínálva, beleértve felhasználó adminisztráció, közzététel, vitafórum képességek, hírek összesítése, metadata funkciók ellenőrzött szótárak használatával és XML közzététel tartalom megosztás céljára.
Támogatási oldal:
https://www.drupal.org/

 

 

 

 

 

A Magento egy Nyílt Forrású e-kereskedelmi web alkalmazás. Varien készítette 2008-ban a Zend Framework komponenseire építve.
 Támogatási oldal:
https://magento.com/
https://magento.com/blog

 
 


 


 

A PrestaShop e-kereskedelmi megoldás az alapvető Web 2.0 innovációk kihasználására épült, mint a dinamikus AJAX alapú funkciók és a következő generációs ergonómia. A PrestaShop intelligensen és könnyedén vezeti végig a felhasználót a termék katalóguson, és az érdektelen látogatókat egy csapásra fizető ügyfelekké változtatja.
Támogatási oldal:
https://www.prestashop.com/

 

 

 

 

 


 

Az osCommerce egy online shop, e-kereskedelmi megoldás, ami out-of-the-box funkciók széles körét kínálja, melyek lehetővé teszik online boltok egyszerű és gyors létrehozását, valamint ingyenesen egy Nyílt Forrású megoldásként érhető el.
 Támogatási oldal:
https://www.oscommerce.com/


 

 

 


 

A MediaWiki egy ingyenes wiki szoftver csomag PHP nyelven megírva, eredetileg a Wikipedia használatához. Jelenleg a non-profit Wikimedia Foundation több más projektje és sok más egyéb wiki használja. A Mediawiki alkalmazást egy nagy szerver farmra tervezték, ahol a weboldal több millió találatot kap naponta. A MediaWiki egy rendkívül hatékony, méretezhető szoftver és funkciókban gazdag wiki implementáció, amely PHP-t használ az adatbázisban (mint MySQL) tárolt adatok feldolgozására és megjelenítésére.
 Támogatási oldal:
https://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki


 

 

 

A phpBB -t emberek milliói használják naponta, a világon a legszélesebb körben használt nyílt forráskódú bb rendszerré téve azt. Akár egy kisebb baráti társaság akarja a kapcsolatot tartani, vagy egy nagy multi-kategóriás bb létrehozásához keres megoldást egy vállalati honlap számára, a phpBB rendelkezik az ön számára szükséges funkciókkal.
Támogatási oldal:
https://www.phpbb.com/

 
 

 

 


 

A Sugar CRM egy kereskedelmi nyílt forráskódú ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) szoftver vezető szolgáltatója. Nyílt forrású projektként alapították 2004-ben, a SugarCRM alkalmazásokat már több mint öt millió alkalommal töltötték le és jelenleg több mint 500.000 felhasználót szolgál ki 75 nyelven.
Támogatási oldal:
http://support.sugarcrm.com/Knowledge_Base/

 
 


 
 

A Moodle egy Course Management System (CMS), más néven Learning Management System (LMS) vagy Virtual Learning Environment (VLE). Ez egy Ingyenes webes alkalmazás, amely használatával az oktatók létrehozhatnak hatékony online tanulási oldalakat.
Támogatási oldal:
https://moodle.org/