Mi a Softaculous? Egy automatikus alkalmazás telepítő

A FORPSI a webtárhely szolgáltatásaival együtt kínálja a Softaculous automatikus alkalmazás telepítőt.
 A szolgáltatás használatához Linux operációs rendszerű szerver szükséges, a telepítő a választott aldomain névvel aktiválható.
 
 A Softaculous Remote az egyike a legsikeresebb az FTP-n keresztül telepítést végző alkalmazásoknak, több mint 377 szkriptet, 1115 PHP class-t tartalmaz és folyamatosan bővül. A Softaculous Remote alkalmazást széles körben használják tárhely szolgáltatásokhoz és számtalan felhasználónak segített már az alkalmazások telepítésében, egyszerűen, pár kattintással.
 
A FORPSI webtárhely szolgáltatásokkal is megvan a lehetőség a legnépszerűbb rendszerek egyszerű telepítésére, mint WordPress, Joomla, Drupal, Magneto, osCommerce, PrestaShop, phpBB, SugarCRM vagy Moodle.

                      


 Szeretne egy blogot írni?   Egy eshop oldalt akar készíteni? Útmutatókat és leírásokat kell közzétennie? 

Az alkalmazások széles köréből választhat. Függetlenül, hogy az a már korábban említett blog (Wordpress, Open Blog, Serendipity vagy Dotclear), eshop (for example, osCommerce, AbanteCart, PrestaShop, Magento) vagy wiki leírásokhoz (DokuWiki, MediaWiki) használatos oldal lesz.

Számos, külön témakörökbe rendezett sablon közül választhat. Nem kell a legtöbbet használt vagy a legkedveltebb opciókat választani, kínálatunk szinte korlátlan, kezdve az internetes portáloktól (Joomla, Drupal) a fórumokig, képgalériákig (Coppermine, Zenphoto), keretrendszerekig, közösségi hálózatokig (Oywall, Jcow, Beatz), email rendszerekig, kérdőívekig és project management vagy CRM (SugarCRM) rendszerekig bezárólag. Több alkalmazás is választható ügyfélszolgálathoz, oktatáshoz (Moodle), adatbázis eszköznek vagy videó és zene feldolgozásához. Végül az Egyebek kategóriában sok más, nyílt forráskódú rendszer található, mint például SeoPanel, phpFreeChat, FormTools vagy YOURLS.