Nemzetközi domain név állapotainak magyarázata

Állapot: Verified

Ha a domain név állapota a Verified státuszt mutatja, az azt jelenti, hogy a tulajdonos kapcsolattartói adatai sikeresen meg lettek erősítve a központi regisztrátornál.


Állapot: Verifying (2014-09-10)

Ha a domain név állapota “Verifying” jelenik meg, az azt jelenti, hogy a kapcsolattartói adatok megerősítés folyamat már elkezdődött, és várakozik a megerősítésre a domain tulajdonos kapcsolattartói e-mail címéről. A megerősítő e-mail érvényességi ideje 15 nap. A zárójelben szereplő dátum mutatja a domain név felfüggesztésének idejét. Ezért szükséges megerősíteni a kapcsolattartói információkat e határidőn belül, különben a domain neve felfüggesztésre kerül. Az alábbi linken találja tudásbázis cikkünket arról, hogyan tudja megerősíteni az érvényesítő e-mailt. A megerősítés után ellenőrizni tudja a domain neve állapotát az ügyféloldalán. Ha nem találja a megerősítő e-mailt, legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot az info@forpsi.hu e-mail címen vagy hívja a (+36) 1 610 5506-os telefonszámot, hogy küldjük ki újra az e-mailt.

 

Állapot: Suspended (2014-09-10)

A domain név állapota “Suspended” azt jelenti, hogy a domain név működése kikapcsolásra került a sikertelen megerősítés miatt. A zárójelben szereplő dátum a domain név felfüggesztésének időpontját mutatja. Ha megtalálja a megerősítő e-mailt a postafiókjában, az alábbi tudásbázis szerint tudja megerősíteni. Ha nem találja a megerősítő e-mailt, legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot az info@forpsi.hu e-mail címen vagy hívja a (+36) 1 610 5506-os telefonszámot, hogy küldjük ki újra az e-mailt. A megerősítés után ellenőrizni tudja a domain neve állapotát az ügyféloldalán.


A megerősítésről a következő cikkünkben olvashat bővebben:
http://support.forpsi.hu/KB/a473/


Állapot: Unverified

Ha a domain név állapota "Unverified", az azt jelenti, hogy a kapcsolattartó még nem kapott megerősítés kérést, és ezért nem szükséges a megerősítés.

 

Verified ->Megerősítve

Verifying -> Ellenőrzés alatt

Suspended -> Felfüggesztve

Unverified -> Nem megerősített

Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal