A GIGA Mail szolgáltatás adminisztrációja

Amennyiben további e-mail tárkapacitásra van szüksége, a GIGA Mail kiegészítő szolgáltatás megrendelését kell kezdeményeznie a már meglévő web és/vagy email tárhely szolgáltatáshoz.

Legfeljebb 10 GB állítható be egy email fiókhoz. Az email fiókok kvótája önállóan szerkeszthető. A felület az Ügyfélfiókba belépve a webtárhely részben érhető el. Kattintson a webtárhely nevére, a felugró ablakban az "email" lapra majd a "gigamail beállítások" szövegre:A következő ablakban látni fogja az email fiókok és azok aktuális kvótájának listáját. A fiókok mérete szabadon és egyszerű módon állítható.

Az alábbi képen látható, hogy mind a két fiók esetében a maximális mennyiség van hozzáadva. A kvóta nem csökkenthető, ha az elfoglalt hely nagyobb a beállítani kívánt méretnél. Az email fiókok alapmérete 1 GB.A kvóta megváltoztatásához egyszerűen válassza ki az email fiókot, állítsa be a kívánt méretet és kattintson a "Mentés" gombra.

Ha valamelyik fióknál az "elkapós email fiók" ikon látszik (esetünkben a postmaster fióknál), nem lehet módosítani annak méretét. A megoldáshoz törölni kell az elkapós email fiók szolgáltatást vagy át kell helyezni másik fiókra. Ilyen esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

További GIGA Mail megrendelése nagyon egyszerű. Kattintson a "Másik Gigamail megrendelése" gombra. A következő ablakban megadhatja a további szükséges gigamail szolgáltatások számát és a "Tovább" gombra kattintva elvégezheti a megrendelést. Ugyanitt látható a már aktivált gigamail-ek száma is. A megrendelés elvégezhető a webtárhely vagy a csomag kiegészítő szolgáltatásoknál is.
A kiegészítők lemondásához lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.