.hu domain név átregisztráció menete

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018.04.01-től a eddig megszokottól eltérően a .hu domain nevek esetében tulajdonos váltáskor egyszeri díjat számítunk fel: 4.500 Ft+Áfa. További változás, hogy .hu tulajdonos váltás 2 éves újradelegálással jár együtt.

A domain név átregisztrációjának megrendelését a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve, a Domainek
menüpontban tudja elvégezni.

Ha még nem regisztrált a forpsi.hu oldalon, kérjük végezze el a regisztrációt. A hozzáférési adatokat az ÚJ Ügyfél regisztrációt követően küldjük ki a regisztráció során megadott kapcsolattartó email címre.

A .hu domain név átregisztrálás menete:
- a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve,
  a Domainek menüpont/Domain név átregisztrálás menüpontban tudja megrendelni a domain név átregisztrálást
- a domain név átregisztrálásához szükséges dokumentumok:
- igénylőlap (küldeni fogjuk e-mailben)
- magánszemély igénylő esetében nyilatkozatot az alábbi linken tudja letölteni: Letölthető dokumentumok!
- jogi személy esetében aláírási címpéldány másolat + cégkivonat másolat
- kiállítjuk és e-mailben kiküldjük a díjbekérő számlát a domain név átregisztrálás díjáról: 900HUF+ÁFA=1143HUF egyszeri díj, mely meghosszabbítás díját nem tartalmazza.
Amennyiben a domain név regisztrációs periódusa 30 napon belül jár le, abban az esetben 1 éves meghosszabbítási díjat is számlázunk mely 990HUF+ÁFA 1 évre.

A dokumentumok megküldésekor e-mailben meg kell adni, hogy a domain név átregisztrálását milyen DNS szervereken kéri, melyek lehetnek a jelenlegi DNS szerverek, vagy kérheti a forpsi DNS-eken való átregisztrálást.

Amikor minden kért dokumentum és a befizetés is megérkezik (bankszámlánkra) és rögzítésre kerül, akkor tudjuk csak elindítani a domain név átregisztrálást.

Add Feedback