.hu domain név átregisztráció menete

A domain név átregisztrációjának megrendelését a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve, a Domainek menüpontban lehetséges elvégezni. 
Ha még nem regisztrált a https://www.forpsi.hu/ oldalon, kérjük végezze el a regisztrációt. Jelszóbeállításhoz tartozó linket az Új ügyfél regisztrációt követően küldjük ki a regisztráció során megadott kapcsolattartó e-mail címre.
A .hu domain név átregisztrálás menete: - a meglévő hozzáférési adatokkal bejelentkezve,   a Domainek menüpont/Domain név átregisztrálás menüpontban lehetséges a megrendelés. 

A domain név átregisztrálásához szükséges dokumentumok:
  • igénylőlap (e-mailben küldi a rendszer a tulajdonosi e-mail címre a megrendelést követően)
  • magánszemély igénylő esetében a személyi nyilatkozat - az alábbi linken letölthető: Letölthető dokumentumok
  • jogi személy esetében aláírási címpéldány másolat + cégkivonat másolata
Kiállítjuk és e-mailben kiküldjük a díjbekérő számlát a domain név átregisztrálás egyszeri díjáról.
Amennyiben a domain név regisztrációs periódusa 30 napon belül jár le, abban az esetben 1 éves meghosszabbítási díjat is számlázunk az aktuális árlista szerint. Lehetséges a rendelési folyamatban és a díjakban eltérés az aktuális akciónktól függően.
Az átregisztráláshoz szükséges dokumentumokat emailben kérjük megküldeni, ezzel együtt megadni, hogy a forpsi DNS-eken való átregisztrálás esetében a domain névhez kapcsolódik-e webtárhely vagy email szolgáltatás. Ha kapcsolódik, abban az esetben várjuk a DNS rekordok pontos adatait.

Amikor minden kért dokumentum és a befizetés is megérkezik és rögzítésre kerül, akkor tudjuk elindítani a domain név átregisztrálását, a várható átfutási idő az indítástól számított 2 munkanap.
Megjegyzés: Az aktuális árainkat ide kattintva tekintheti meg.
 
Amennyiben kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.