.hu domain név átregisztráció menete

 

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018.04.01-től az eddig megszokottól eltérően a .hu domain nevek esetében tulajdonos váltáskor egyszeri díjat számítunk fel: 4.500 Ft+Áfa. További változás, hogy .hu tulajdonos váltás 2 éves újradelegálással jár együtt.

A domain név átregisztrációjának megrendelését a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve, a Domainek
menüpontban tudja elvégezni.

Ha még nem regisztrált a https://www.forpsi.hu/ oldalon, kérjük végezze el a regisztrációt. A hozzáférési adatokat az Új ügyfél regisztrációt követően küldjük ki a regisztráció során megadott kapcsolattartó e-mail címre.

A .hu domain név átregisztrálás menete:
- a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve,
  a Domainek menüpont/Domain név átregisztrálás menüpontban tudja megrendelni a domain név átregisztrálást
- a domain név átregisztrálásához szükséges dokumentumok:

  • igénylőlap (e-mailben küldi a rendszer a tulajdonosi e-mail címre)
  • magánszemély igénylő esetében a személyi nyilatkozatot az alábbi linken tudja letölteni: Letölthető dokumentumok!
  • jogi személy esetében aláírási címpéldány másolat + cégkivonat másolata
 
Kiállítjuk és e-mailben kiküldjük a díjbekérő számlát a domain név átregisztrálás díjáról: 900 Ft+Áfa, azaz 1.143 Ft egyszeri díj, mely meghosszabbítás díját nem tartalmazza.

Amennyiben a domain név regisztrációs periódusa 30 napon belül jár le, abban az esetben 1 éves meghosszabbítási díjat is számlázunk, melynek díja 1.290 Ft+Áfa, azaz 1.638 Ft 1 évre.

A dokumentumok megküldésekor e-mailben meg kell adni, hogy a domain név átregisztrálását milyen DNS szervereken kéri, melyek lehetnek a jelenlegi DNS szerverek, vagy kérheti a forpsi DNS-eken való átregisztrálást.

Amikor minden kért dokumentum és a befizetés is megérkezik (bankszámlánkra) és rögzítésre kerül, akkor tudjuk csak elindítani a domain név átregisztrálást.

 

 

 

Add Feedback