.hu domain név átregisztráció menete

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2021. januártól a tulajdonos váltás díja a .hu domain nevek esetében 2.000 Ft+Áfa díjra módosul. További változás, hogy .hu tulajdonos váltás után a domain név fordulópontja változatlan marad. 


A domain név átregisztrációjának megrendelését a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve, a Domainek menüpontban tudja elvégezni.

Ha még nem regisztrált a https://www.forpsi.hu/ oldalon, kérjük végezze el a regisztrációt. A jelszóbeállításhoz tartozó linket az Új ügyfél regisztrációt követően küldjük ki a regisztráció során megadott kapcsolattartó e-mail címre.

A .hu domain név átregisztrálás menete:
- a kiküldött hozzáférési adatokkal bejelentkezve,
  a Domainek menüpont/Domain név átregisztrálás menüpontban tudja megrendelni a domain név átregisztrálást
- a domain név átregisztrálásához szükséges dokumentumok:

  • igénylőlap (e-mailben küldi a rendszer a tulajdonosi e-mail címre)
  • magánszemély igénylő esetében a személyi nyilatkozatot az alábbi linken tudja letölteni: Letölthető dokumentumok!
  • jogi személy esetében aláírási címpéldány másolat + cégkivonat másolata
 
Kiállítjuk és e-mailben kiküldjük a díjbekérő számlát a domain név átregisztrálás díjáról, ami egyszeri díj és a meghosszabbítás díját nem tartalmazza.

Amennyiben a domain név regisztrációs periódusa 30 napon belül jár le, abban az esetben 1 éves meghosszabbítási díjat is számlázunk az aktuális árlista szerint.


A dokumentumok megküldésekor e-mailben meg kell adni, hogy a domain név átregisztrálását milyen DNS szervereken kéri, melyek lehetnek a jelenlegi DNS szerverek, vagy kérheti a forpsi DNS-eken való átregisztrálást.

Amikor minden kért dokumentum és a befizetés is megérkezik (bankszámlánkra) és rögzítésre kerül, akkor tudjuk csak elindítani a domain név átregisztrálást.