Részletes statisztikák az oldalamra történő látogatásokról.

A webtárhely és a csomag szolgáltatás keretein belül lehetőség van megrendelni a részletes statisztika szolgáltatást. Ha a szolgáltatás aktív, a logok naponta kerülnek a tárterületre a stats könyvtárba. Ezek a logok (alapértelmezés szerint szöveges formában) tovább kerülnek egy webes alkalmazásba amely elemzi az adatokat és grafikusan feldolgozza azokat (SmarterStats Enterprise). Ez az alkalmazás a szöveges logokból (akár egy évre visszamenőleg) riportokat grafikonokat hoz létre amelyekkel tovább lehet dolgozni és az eredményeket archiválni. Ezzel elérhető a weboldal, a felhasználók és látogatók adatainak teljes körű ellenőrzése.

A feldolgozott grafikonokat a webstat.forpsi.com címen találja, miután bejelentkezett domain nevével és a hozzá tartozó jelszóval. A jelszót a szolgáltatás aktiválása után elküldjük a kapcsolattartási e-mail címére.
Ügyfélfiókjában kérheti a jelszó újbóli elküldését, vagy saját maga megváltoztathatja azt. A webtárhely részleteinél a "Statisztika" fülön mind a jelszó lekérdezéshez, mind a statisztikai felület eléréséhez linkeket talál.

Hogyan rendelhetem meg a statisztikát a webtárhelyemhez?
 

A "Részletes statisztika" kiegészítő szolgáltatás megrendeléséhez egy hiteles kérést szükséges küldeni az Ügyfélportálon keresztül, vagy megrendelhető a webtárterület kiegészítőknél is. Ahogy a kérés megérkezik, a szolgáltatáshoz egy díjbekérő számlát állítunk ki. A számlán feltüntetett összeg befizetése és az összeg a számlánkra történő beérkezése után aktiváljuk. A bizonyos webtárterületek tartalmazzák a statisztikát, más tárhelyek esetében kiegészítőként utólag is megrendelhető. A statisztika alap értelmezetten ki van kapcsolva az említett tárterületek esetében. Ha szeretné aktiválni a statisztikát, legyen szíves bejelentkezni az Adminisztrációs felületen, majd ezt követően a Webtárhelyek részen az adott webtárhelynévre kattintva a logok rész alatt érheti el a szolgáltatást. A webstatisztika kiegészítő szolgáltatás lemondását hiteles kérésben lehet kérni ide kattintva.


A webes alkalmazáson belül lehetséges:
 • követni a teljes havi vagy napi látogatásokat,
 • figyelemmel kísérni az átvitt adatmennyiséget a weboldalról, vagy a weboldalra,
 • további információkat kapni a keresőmotorok látogatásáról (hasznos SEO optimalizáláshoz),
 • figyelemmel kísérni a szerver terhelését,
 • további információkat kapni a felhasználókról akik weboldalát látogatják,
 • figyelemmel kísérni a legkeresettebb szavakat a weboldalán,
 • figyelemmel kísérni a felhasználók IP címeit,
 • figyelemmel kísérni az IP címen keresztül a felhasználó helyét (városok, országok, stb.),
 • létrehozni saját egyéni jelentéseket,
 • exportálni a szerver logokat további vizsgálathoz,
 • és még sok más egyéb funkció használható.
A webes alkalmazás a következőképpen néz ki: