QuickSSL tanúsítvány - Domain ellenőrzése

QuickSSL tanúsítvány alkalmas biztonságos titkosított tranzakciókra a webhely látogatói és a szerver között. QuickSSL tanúsítvány nem ad információkat a weblap kezelő személy személyazonosságáról, csak a domain-ről nyújt tájékoztatást. "Bizonyítvány tárgya".

QuickSSL bizonyítvány teljes mértékben megbízható minden jelentősebb böngészőben IE 5.01+, Netscape 4.7+ a Mozilla 1+ verzióitól mostanáig és teljes mértékben megbízható minden új, modern böngészőben, beleértve a mobil eszközöket is mint a  SmartPhone, stb.

A kérelmező ellenőrzése
A bizonyítványt kérelmező ellenőrzése az úgynevezett Domain Validation eljárás segítségével történik. Ez egy gyors elektronikus ellenőrzés a domain regisztrációs adatok segítségével. A domain tulajdonosának vagy a domain technikai kapcsolattartójának elektronikus levél kerül kiküldésre a kérvényezéssel kapcsolatos utasításokkal.

Bizonyítvány tárgya
QuickSSL igazolás tárgya a következő:
    CN = www.domena.tld

    OU = Domain Control Validated - QuickSSL(R)

    OU = See www.geotrust.com/resources/cps (c)09

    OU = GTnnnnnnn

    O = www.domena.tld

    C = CZ

------------------

    CN = Common Name = domain név

    OU = Organization Unit = Szervezeti egység

    O = Organization = Szervezet

    C = Country = Ország

Kérelmezési folyamat / telepítés
A további információkért a megrendelés elvégzésével kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a http://support.forpsi.hu/Main/Default.aspx oldalon keresztül.