Marketing meeting Firenzében és Bibbienaban

Az Aruba csoport leányvállalataitól a marketinges kollégákkal (Matus Macurak – Szlovákia, Ilona Filípková - Csehország, Marcin Zmaczynski - Lengyelország) együtt kiutaztunk Firenzébe marketing meetingre. Magyarországról én, Takács-Szalai Csilla mentem a BlazeArts Kft. képviseletében. Egy rövid összefoglalóval szeretnék kedveskedni Önnek erről a néhány napról.

Kedden reggel 7 óra körül volt megbeszélve a találkozó Rózsa Renátával, a magyarországi piacért felelős marketing managerrel. Kicsivel később indultunk is vonattal Firenzébe. Kb. 1 óra volt az út Arezzo-ból ahol a szállásom volt. Szép napsütéses időben érkeztünk meg a firenzei marketing irodába, ahova egy hónapja költöztek át a kollégák. Nagyon szép, felújított irodában vártak minket nagy szeretettel, mindenki mosolygós, kedves. Renáta bemutatott azoknak a kollégáknak, akikkel napi vagy heti szinten tartom a kapcsolatot e-mailen keresztül. Nagyon jó volt végre arcot is társítani a nevek mellé.

Az első megbeszélés Feny Montesanóval (Social Media Designer) volt, ő aki a közösségi médiáért felelős. Kicsivel később Angela Conte (Szolgáltatás ágazati felelős) várt minket a meeting roomban. Vele megbeszéltük a 2016-os évre vonatkozó reklám ajánlatokat.

A nap végén a vasútállomásra menet Renátával tettünk egy kis kitérőt a Firenzei Dómhoz, mely csodálatos látvány élőben! Hatalmas nagy élmény volt körbejárni azt az óriási építményt.

 

Másnap reggel az adatközpontba volt megbeszélésünk. Itt körbevezetett minket az adatközpont vezetője, Lorenzo Giuntini. Erről a rövid beszámolót ITT olvashatja el.

Ezt követően találkoztunk Milena Finguerra (SEO felelős) kolléganővel, aki a keresőoptimalizálással foglalkozik cégünknél. Ebéd előtt pedig Stefano Sordi (Marketing igazgató) tartott egy előadást az összes marketinges kollégának.

Ebéd után elindultunk Bibbienaba, ahol az Aruba Spa. – anyacég adminisztrációs irodája található.

 

Itt találkoztam Stefano Cecconival (Aruba Spa. vezérigazgatója), Soňa Jindřiškovával (Internet CZ ügyvezető igazgatója) és még pár olasz kollégával, akik szintén kedvesen fogadtak.

Ezzel véget ért ez a két kimerítő, de nagyon hasznos és eredményes nap. Sok új emberrel ismerkedtem meg, és büszke vagyok, hogy ehhez a csapathoz tartozhatok, hálás vagyok, hogy ott lehettem!

 

 

Köszönöm, hogy megoszthattam Önnel ezt a feledhetetlen élményt, amelynek részese lehettem.

 

Takács-Szalai Csilla